Golfens dag 20 maj

Svensk golfsports största organisationer genomför Golfens Dag som planerat 25 maj 2019. Syftet med Golfens Dag är att tillvarata det stora golfintresset i Sverige och nå nya golfspelare.

Golf & Companies (SGLF) initierade en idé om Golfens dag, en gemensam storsatsning för att lyfta golfintresset i Sverige i början av 2016. Golfförbundet gillade idén och tillsammans med flera samarbetsparners bl.a Golf & Companies, PGA Sweden, Golf Administratörernas Förening (GAF), Swedish Greenkeepers Association (SGA) genomförs nu projektet för tredje året på hundratals golfklubbar runt om i hela Sverige.

Läs mer på golfensdag.se

Henrik Stensson om Golfens dag

2018

2018 blev ännu en fantastisk Golfens dag i Sverige. Drygt 300 arrangerande klubbar och tusentals golfsugna besökare som var med och gjorde 26 maj till en riktig golffest. Många av medlemsföretagen deltog på sina hemmaklubbar med olika materialdemo och priser till olika tävling.

Branschen har en viktig roll att fylla

Det spelar stor roll att branschen aktiverar sig inför Golfens dag. Självklart har branschen en viktig roll att fylla, det var ju faktisk vi som satte bollen i rullning. Passa på och gör det här till en viktig dag för era butiker eller varumärken, det kommer att vara fullt av golfare och många nybörjare som vill testa på golf. Gör det möjligt för dom att på ett enkelt sätt komma in i golfens värld.

Marknadsmaterial för nedladdning »
Nu finns marknadsmaterial tillgängligt att ladda ner. Det handlar om loggor, banners, textförslag mm. Mycket av det är skapat för deltagande golfklubbar men är också möjligt att använda eller anpassa för leverantörer och deltaljister i golfbranschen.